CONSULTĂ CEL MAI RECENT TRAILER AL JOCULUI!
Conectare
Înregistrare

DESPRE CONFLICT OF NATIONS!

Conflict of Nations este un joc de strategie pentru browser, gratuit, în care se desfășoară în timp real un război modern global între zeci de jucători, în cadrul unor campanii care durează zile întregi, chiar și săptămâni.

Deții controlul asupra forțelor armate ale uneia dintre națiunile de top din această lume și ai responsabilitatea expansiunii militare, a dezvoltării economice, a cercetării tehnologice și a diplomației externe ale acesteia.

SALĂ MEDIA

DESCARCĂ FUNDALURI DE ECRAN
CAPTURI DE ECRAN DIN JOC
BIBLIOTECĂ VIDEO

ALĂTURĂ-TE CON-UNITĂȚII

Alătură-te comunității noastre active de pe forum, Facebook, Twitter și Youtube. Obține noutăți despre cele mai recente actualizări și află noi sfaturi și trucuri de la jucătorii noștri profesioniști; uită-te acum!

AJUTOR ȘI ASISTENȚĂ

În cazul în care ai nevoie de ajutor și asistență suplimentare cu privire la orice subiect referitor la Conflict of Nations, te rugăm să nu eziți să vizitezi forumul nostru, la sau trimite-ne un e-mail:

[email protected]

Echipa noastră va fi foarte încântată să îți furnizeze asistență pentru orice probleme cu care te-ai putea confrunta.

Folosim fișiere „cookie” pentru a optimiza experiența jucătorilor și a analiza nivelul de utilizare a jocului. Unele dintre acestea pot fi oprite („fișiere cookie opționale”), în timp ce altele sunt necesare permanent pentru funcționare.. (Consultă Politica de confidențialitate)
Ok